KHK TVAhmet Erkan

Çocukları 5 yıldır cezaevinde. Hatay İskenderun’da yaşayan 3 çocuklu Çam ailesinin hayatı oğullarının cezaevine girmesiyle alt üst oldu.

Baba Mehmet Çam emekli. Emekli maaşıyla geçinmeye çalışan aile çocuklarını görmek için büyük zorluklar yaşıyor.

Yaşadıklarını gözü yaşlı bir şekilde anlatan Anne Çam “Hırsızları, yolsuzları tecavüzcüleri, adam öldürenleri bıraktılar. Benim oğlum 5 yıldır içeride. Oğlumun suçu nedir. Oğlum pırlanta gibi bir insan karıncayı bile incitmez” dedi.

Oğlunun cezaevine girdiği sırada eşinin hamile olduğunu aktaran anne Çam, “Gelinim yaşadığı strese dayanamadı. Çocuğu engelli doğdu.” ifadelerini kullandı.

Çevrelerinden de bir destek göremediklerini aktaran Çam, “Maalesef, bize bir şey yapmış ki içeri de dediler. Allah büyük hakkımızda hayırlısı” dedi. Evlat yolu gözleyen anne baba oğullarının “terörist” olmadığını belirterek çocuklarının tahliye olacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Oğlundan çok memnun olduğunu, şu ana kadar kendilerini üzecek bir şey yapmadığını aktaran baba Mehmet Çam ise “Bu çocukları biz zorluklarla büyüttük. Giymedik giydirdik yemedik yedirdik. Sonra bu hapis olayı meydana geldi. Oğlum genç yaşında kader mahkumu yaptı” dedi.

Baba Çam, “beklentimiz sadece adalet başka da bir şey istemiyoruz” diye konuştu.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!