KHK TV

Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “KHK’lıları iade edeceğiz” açıklamasının malum çevreleri rahatsız ettiğini kaydetti.

Kimsenin darbe ve darbecileri affedin gibi bir söyleminin olmadığını aktaran Güleçyüz, sürecin hukuki değil siyasi ilerlediğini belirterek “Ancak son dönemdeki gelişmelere bakınca sürecin hukuki olarak ilerlemeye başladığını görüyoruz. Yüksek yargı mensuplarının iktidar partisinden milletvekili olup dokunulmazlık zırhına bürünme istekleri bunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

“MUHALEFET GERİ ADIM ATMAMALI, PERİNÇEK’İN ADINI KOYDUĞU YAFTA TEDAVÜLDEN KALDIRILMALI”

Tüm KHK’lıları terörist ya da darbeci olarak görmenin çok yanlış olduğunu kaydeden Güleçyüz, “Hukuka dönüş işaretlerinin güçlendiği bu süreçte muhalefete düşen, asla geri adım atmayıp hukuksuzluklara karşı duruşunu daha da pekiştirmek ve Perinçek’in “O adı biz koyduk ve Yargıtay kararlarına iliştiren de biziz” dediği malûm yaftayı tamamen tedavülden kaldırıp hukukun diline dönmek olmalı” diye konuştu.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!