KHK TVAhmet Erkan

KHK’lı komiser Ahmet Saygın KHK TV’ye konuştu.

Van’da bakkal dükkanı işleten Ahmet Saygın, “Yıllarca terör birimlerinde çalıştım, terörün, teröristin ne demek olduğunu çok iyi bilen biriyim, bizi terörle ilişkilendirme ne kadar akla hayale ters bir şeydir. Olmayacak bir yaftayı bize yapıştırdılar.” dedi.

Gazeteci Ahmet Erkan’a konuşan Saygın, ülkenin geleceği adına üzüldüğünü belirterek adalet mekanizmasının çarkları arasında ezildiklerini söyledi. Çocuklarının dershaneye gitmesi ve bankada hesabının olması nedeniyle tutuklandığını belirten Ahmet Saygın, olmadığım yerde yapmadığım işten dolayı darbecilikle suçlandığını anlattı.

1 sene Amasya ve Topkat cezaevinde kalan Komiser Saygın, “Zorun zorunu gördüğünüz zaman bir öncekiyle teselli oluyorsunuz. 6 kişilik koğuşta 13 kişi kaldık. Tokat cezaevinde 26 kişi kaldık. Tuvaleti banyosu tam bir eziyetti. Hangi terör faaliyetine katılmışız? Ne gibi terörist eylemde bulunmuşuz biz bunları bilmeden çok ağır koşullarda cezaevlerinde kaldık.” İfadesini kullandı.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!