KHK TV

KHK’lı Sınıf öğretmeni Bülent Karabulut, her gün isyanda olduğunu namaz kılamadığı çocuklarına örnek bir baba olamadığı için çok utandığını ifade ediyor.

Daha önce koyu bir Ak partili olduğunu aktaran Karabulut “Koyundan, keçiden kuzudan anlamam psikolojime iyi geldiği için çobanlık yapıyorum” dedi. Çok sevdiği öğretmenlikten ihraç olduktan sonra baba ocağında çobanlık yaparak geçimini sağlamaya başlayan KHK’lı öğretmen Bülent Karabulut, “Mısır başağı toplayarak kapanmış okulun taksitini ödedim” dedi.

Terörist ve vatan haini olarak ilan edilmenin çok zoruna gittiğini aktaran Karabulut, “Annemin işe dönmesini görmesini çok isterdim. Bana, aileme bunları yapanlara beddua ediyorum. Çünkü ben çok zor şartlarda okudum” diye konuştu.

Yapılan zulmü içine sindiremediğini aktaran KHK’lı öğretmen, “İnsan kuru ekmek yer yaşar gider. Sendikadan dolayı ihraç edildim. Koyu bir AK partiliydim” dedi. Karabulut, tutuklanmasını annesinin görmemesinin en büyük tesellisi olduğunu kaydetti.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!