KHK TVBerna Kavaklı

HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Samsun’da KHK’lılar ve mağdur edilmiş farklı kesimlerden kişilerle bir araya geldi.

Toplantıya katılanlar yaşadıkları mağduriyetleri anlatırken Gergerlioğlu, “Bu sorunlar geçmişten gelen sorunlar. Bu sorunları hep birlikte aşacağız. Biz evrensel insan hakları çerçevesinde olaylara bakıyoruz. Yaşadıklarımız bir insan hakları sorunudur” ifadelerini kullandı.

HDP Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, geçtiğimiz günlerde Samsun’da KHK’lılarla buluştu.

Geçtiğimiz günlerde Samsun KHK Platformu ve bileşenleri ile buluşan, hak ihlallerinin çözümünde büyük bir katkısı olan Gergerlioğlu, “Yargısız infazla başlatılmış, hukukun ayaklar altına alındığı siyasi kararlarla yürüyen bir mekanizma var karşımızda. Ama biz kesinlikle hukuki yolları bırakmamalıyız. Bir gün bu ülkeye mutlak surette hukuk gelecek. Bu yüzden yeter ki hukuki yolları bırakmayalım, haklarımızı her açıdan talep edelim. Küsmek, darılmak yok bu yolda. ” dedi.

Programa katılan KHK’lılara da söz veren, onların yaşadığı sıkıntıları dinleyen Gergerlioğlu, “Tüm KHK’lıları illerinde bulunan platformlar ile temasa geçmeye davet ediyorum…” dedi. Çekimlerini Berna Kavaklı’nın yaptığı buluşmanın detaylarına aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!