KHK TVAhmet Erkan

CHP Samsun İl Örgütü, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kamudan ihraç edilen yurttaşları dinlemek için “KHK mağdurları ile buluşuyoruz” toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya “Şimdi siz CHP iktidara gelirse bizi unutur diyorsunuz belki de. Ancak bunu şuradan açık yüreklilikle söylüyorum. Sizi unutursak yüreğimiz kurusun” ifadelerini kullandı.

KHK ile buluşmaların öncü isimlerinden birisi olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Gülizar Biçer Karaca da: “Nerede bir hukuksuzluk varsa CHP, dün olduğu gibi bugün de oradadır. Yargıda terör örgütleriyle iltisak bulunmadığı için beraat kararı verilen, hak ihlaline uğradıkları Anayasa Mahkemesi’nce onaylanmış kişiler OHAL Komisyonu’nda bekletilmemeli. OHAL Komisyonu derhal lağvedilmeli. Kendini yargıdan üstün gören bir anlayışı kabul etmemiz mümkün değildir. OHAL Komisyonu’nun verdiği hukuksuz kararların derhal yok sayılması gerekir” dedi.

Programa, CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Yüksel Taşkın, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam ve İstanbul Milletvekili Av.Turan Aydoğan ile Samsun, Trabzon, Sinop, Giresun, Ordu, Amasya, Çorum ve Tokat’tan çok sayıda KHK’lı gelerek sorunlarını anlattılar.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!