KHK TVAhmet Erkan

KHK ile kapatılan bir kurumda psikolojik danışman olarak görev yapan KHK mağduru Aziz Yıldırım, işledikleri eylemlerin hiç birisinin suç olmadığını kaydetti. 

KHK’lı psikolojik danışman Yıldırım, “Psikolojik  danışmanım, yaşadığım  süreç nedeniyle  psikolojim allak bullak oldu; 14 gün gözaltında kaldım, çıplak arama yapıldı. Her gün kapı çaldığında acaba polis mi geldi diye endişe yaşıyorum! Yargılama sonucunda beraat ettim;  fakat hala maaşım verilmiyor. Bu ülkede yaşamak istiyor muyum, istesem herhangi bir Avrupa ülkesine gidebilirim; ancak hala buradayım.  Pasaportumu da aldım. Ancak burada adaletsizliklerle mücadele etmeye devam ediyorum”  dedi.

Yaşadığı hukuksuzlukları anlatan KHK’lı  Aziz Yıldırım; “Burs vermek, sohbete katılmak suç değil bunu Yargıtay da açıkladı. Ben, bu ülkenin vatandaşıyım; suçum varsa cezam neyse seve seve çekerim. Ama bu şekilde ‘uydurulmuş suç’larla olmaz” dedi.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!