KHK TVAhmet Erkan

KHK ile ihraç edildikten sonra boyacılık yaparak geçimini sağlayan KHK’lı öğretmen Murat Aydoğan Kılıç iki ay önce yakalandığı koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Murat öğretmen İzmir’de Aksa Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası İzmir mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Murat öğretmeni son yolculuğunda sevenleri, dostları ve KHK’lı kaderdaşları yalnız bırakmadı.

Murat Öğretmen geride acılı bir eş ve biri otistik engelli olmak üzere 3 çocuk bıraktı. Murat öğretmenin eşinin de cezaevinde olduğu dönemde çocuklarına hem babalık hem de annelik yaptığı öğrenildi.

Vefat etmeden önce KHK TV’den Ahmet Erkan’a konuşan Murat Öğretmen “Mutlaka döneceğiz mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Döndüğümüzde de işimize kaldığımız yerden devam edeceğiz “ mesajı vermişti. Çok sevdiği öğretmenliğe kavuşamadan aramızdan ayrılan Murat Öğretmene Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!