KHK TVAhmet Erkan

KHK ile ihraç edilen Sınıf Öğretmeni ve KHK’lı Cumhuriyet Savcısının eşi Günsel Aydoğdu, “Biz hiç bir zaman terörist olmadık bu yaftayı yapıştıranlara aynen iade ediyorum” dedi. Aydın’da yaşayan Günsel öğretmen KHK TV’den Ahmet Erkan’a konuştu.

DİBİN DİBİNİ GÖRDÜK

Cumhuriyet savcısı olan eşinin 5 yıldan beri tutuklu olduğunu, kendisin de 7 ay cezaevinde kaldığını belirten Aydoğdu, “Bunu her yerde söylüyorum ben bir Cumhuriyet Savcısının eşiyim, hırsızın eşi değilim, hırsızın eşi olanlar düşünsün. Protokol üyesi olarak gittiğimiz cezaevlerine mahkum olarak gittik, dibin dibini de gördük ama vicdanımız rahat, huzurluyuz. Suçlu değiliz, terörist değiliz.” diye konuştu.

BİLDİĞİMİZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM

Yanlış hiç bir şey yapmadıklarını söyleyen Aydoğdu, şunları söyledi: “Kurdelesini devlet büyüklerinin kestiği bankaya para yatırmak, devletin teşvik ettiği sendikaya üye olmak, çocukları okula göndermek şu veya bu sebepler suç kabul edilemez. Doğru bildiğimiz yolda doğru şeyler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

YENİDEN BİR ÜLKE İNŞA EDEBİLİRİZ

Özgür, demokratik bir ülkede yaşamayı isteyen Günsel öğretmen, “KHK’lı arkadaşlar hiç bir zaman ümitlerini kaybetmesin, bu ülke bir avuç hırsıza, çapulcuya bırakılacak kadar değersiz değil. Ülkeyi yediler bitirdiler soyup soğana çevirdiler ama bu ülkenin bize ihtiyacı var. Biz yeniden güzel bir ülke inşa edebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Daha fazlasını KHK TV YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!