KHK TV

Eşi 4 yıldır cezaevinde, ağır hasta olan ve bir çocuğu da yüzde yüz engelli KHK mağduru anne Züleyha Koç, “Hayatın bütün yükü omuzlarıma binmiş durumda” dedi. Eşinin cezaevine girmesiyle nereye yetişeceğini bilemediğini aktaran Koç, ağır hasta eşinin tahliye edilmesini istedi.

Yaşadıklarını KHK Tv’ye anlatan Züleyha Koç, eşinin 4 yılı aşkın süredir cezaevinde olduğunu ve ciddi sağlık problemleri olduğunu hatırlatarak “Yüzde yüz engelli, tamamen bize bağımlı olan bir oğlumuz var. Biz hayatı onunla paylaşmıştık. O bana çocukların bakımında yardımcı oluyordu. Şimdi perişan durumdayız. Kızım, çocukluğunu yaşamadan büyüdü. Oğlumun başından bir dakika ayrılamıyorum. Elimi tutmadan hiçbir şey yapmıyor” diye konuştu.

Elleri sürekli engelli oğlunun elinde olan Züleyha Koç, yetkililere seslenerek “Eşim suçsuz yere içeride 4 yılı aşkındır cezaevinde. Bu adam zaten ağır hasta. Cezaevinde tedavisi çok zor. Babamızı artık bize geri verin. Çocuklarım olmasa hayatta tutunacak hiçbir dalım yok” ifadelerini kullandı. Yüzde yüz engelli oğluna tek başına bakan Koç’un tek istediği eşinin bir an önce tahliye edilerek tedavisinin evde devam etmesi.

Daha fazlası KHK TV YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Bağımsız bir gazeteci olarak amacımız; dönemin sosyal hafızasını tutmak, insanlara KHK hukuksuzluğunu duyurarak bu ülkede KHK hukuksuzluğunun son bulmasına katkı sunmak.

Bu yolculukta bize katılmak ve KHK zulmünü duyurmak için
KHK TV’ye Abone Ol.

KHK TV; İnsan Haklarının Peşinde!