KHK TVAhmet Erkan

KHK’lı İngilizce Öğretmeni Mustafa Yılmaz, yaşadıklarını KHK TV’ye anlattı. Niğde’deki evinde gazeteci Ahemet Erkan’a konuşan Yılmaz, son 4 yılda yaşadığı zorlukları, hayatı boyunca yaşamadığını söyledi.

“AYNAYA BAKIP BENDEN TERÖRİST OLMAZ DİYORUM”

Her sabah uyandığında aynaya baktığını ve ‘benden terörist olmaz’ dediğini anlatan Yılmaz, “Bize bu çamuru atanlar bir gün ortaya çıkacak ve bizlerin temizliği onların ellerindeki çamur onların kim olduğunu ortaya çıkaracak.” dedi. Bu süreçte akraba ve arkadaş çevresinden büyük sıkıntılar yaşadığını belirten Mustafa Öğretmen, “Dişimle tırnağımla mesleğimi kazandım, aylarca eve kapanıp KPSS’ye hazırlandım ve öğretmen oldum. Bu olaylar başladığında öz amcamın oğlunun ‘ona soruları verdiler öyle öğretmen oldu’ demesi çok ağırıma gitti.” diye ifade etti.

BANKAYA PARA YATIRMAK, SENDİKAYA ÜYE OLMAK DEVLETİ YIKMA TEŞEBBÜSÜYMÜŞ

Bir yıla yakın cezaevinde kaldığını aktaran Mustafa Yılmaz, şöyle konuştu: “Hakkımızda hazırlanan dosyaların hiç okunmadan incelenmeden hâkimin önüne getirildiğini gördüm. Bu güne kadar karakolun önünden geçmemiş insanlar olarak ağır ceza mahkemelerinde yargılanmak ağır geldi. Dosyamızda bankaya para yatırmak ve sendikaya üye olmakmış. Bu faaliyetlerin devleti yıkmaya yönelik bir eylem olduğunu bilmiyormuşuz.

YERİ GELDİ PATATES ÇUVALI TAŞIDIM

İhraç olduktan sonra geçimini sağlamak için birçok yaptığını söyleyen Yılmaz, “Yeri geldi elma bahçelerinde, yeri geldi patates tarlalarında çalıştım, reklam işi yaptım, bunlardan hiç gocunmadım yine olsa yine çalışır ekmeğimi kazanırım. Mesleğimden haksızlıkla uzaklaştırıldım, helalinden çalışmak bana gurur verir. Şuan internet üzerinden mesleğimi yapıyorum. Bir şekilde evimin rızkını kazanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Dilerseniz programın tamamını buradan ⤵️⤵️ izleyebilirsiniz.