KHK TV

AKİT TV’de katıldığı program sonrası “suç ve suçluyu övmekten“, önce gözaltına alınıp daha sonra da tutuklanan harbiyeli annesi Melek Çetinkaya, gözyaşları içinde tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Tutuk Evi’nden tahliye oldu.

Melek Çetinkaya, cezaevi çıkışı yaptığı açıklamada  “Tahliyeme sevinemedim. Buraya ne girmek elinizde ne de çıkmak” dedi.

Hava Harp Okulu öğrencisi olan oğlu Taha Furkan Çetinkaya’nın, haksız yere darbeye teşebbüsle suçlandığını söyleyen ve bir televizyon kanalındaki sözleri gerekçe gösterilerek, ‘suç ve suçluyu övme’ iddiasıyla tutuklanan Melek Çetinkaya, ilk duruşmada serbest bırakıldı.

Tahliyeme Sevinemedim, İçeride Bir Sürü Suçsuz Askeri Öğrenci Hala Tutuklu

17 Temmuz’dan bu yana İstanbul Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde tutuklu bulunan Harbiyeli annesi Melek Çetinkaya, ilk duruşmada tahliye edildi. Cezaevi çıkışı açıklamalarda bulunan Melek Çetinkaya “Tahliyeme sevinemedim. İçeride bir sürü suçsuz askeri öğrenci hala tutuklu. Bir yanım orada kaldı. Onlarla birlikte el ele çıkarız diyordum ama olmadı. Yaşananları Allah’a havale ediyorum. O’nun adaletine sığınıyorum”

Dilerseniz açıklamanın tamamını buradan ️ izleyebilirsiniz.