KHK TVAhmet Erkan

Babasının ihraç edilmesi gerekçe gösterilerek ordudan ihraç edilen Hava Astsubay Yavuz Çetin, KHK Tv’ye konuştu.

Atıldığıma Üzülmüyorum, Çünkü Suçum Yok

Hayata gülümseyerek, pozitif bakan ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Çetin, “Atıldığıma üzülmüyorum. Çünkü suçum yok suçum olsa belki üzülürdüm” dedi.

Hayat Üzülecek Kadar Çok Uzun Değil

Neşeli tavırlarının sebebini soranlara da “Hayat üzülecek kadar çok uzun değil” cevabı veriyor. Atılmasına hala anlam veremediğini belirten Çetin “Kafam hala karışık, babam mı benim yüzünden ihraç oldu; yoksa ben mi babam yüzünden ihraç oldum bilemiyorum. Bizim durum tam bir kısır döngü” dedi.

Hayalim; Hakkaniyetli Bir Hukukçu Olmak

Şu anda herhangi bir iş yapmadığını belirten Çetin, “hayalim hakim savcı ya da avukat olmak. Bunun için hedefim bir hukuk fakültesini bitirmek. Adalet yüksek okulunu bitirdim. Şimdilerde dikey geçiş sınavlarına hazırlanıyorum. İnşallah kazanıp ileride hakkaniyetli, iyi bir hukukçu olarak ülkedeki eksik olan adaletin tesis edilmesine katkı sağlayacağım” ifadelerini kullandı.

“Babanı da Sevmezdik Süt Oğlan”

Çetin, “İhraç edilme sebebi için. Başka bir şey bulup da atsalar bu kadar gülünç olmazdı belki… Yaşadıklarım bana büyük komedyen, Kemal Sunal’ın o meşhur repliğini hatırlattı: “Babanı da sevmezdik süt oğlan” ifadelerini kullandı.

Asker Olma Ne Olursan Ol!

Ülkenin geleceğini umutsuz olarak değerlendiren Çetin, “O yüzden anı yaşıyorum” diyor. İhraç astsubay Yavuz Çetin, ihraç olmasaydı 6 yıldır tanıdığı kızla evlenip yuva kuracağını belirterek,  “Çocuğum olsaydı ona asker olma ne olursan ol derdim” ifadelerini kullanıyor.

Adalet Bir Gün Herkese Lazım Olacak

Şu anda adaleti yerle bir eden yöneticilere seslenen Çetin “Adalet bir gün herkese lazım olacak. Şu anda bu adaletsizlikleri yapan yöneticilerde ileride bu adalete ihtiyaç duyacaklardır” diye konuşarak sözlerini noktaladı

Dilerseniz röportajın tamamını buradan izleyebilirsiniz.